top of page

Verrassingsweekend

Op 9 en 10 september 2023 hielden wij op internaat ons allereerste “verrassingsweekend”. Op zaterdag kwamen de eerste kinderen aan voor een dag vol leuke spelletjes. Gelukkig beloofde het een zonnig weekend te worden, dus waren waterspelletjes wel op hun plek! Na het vele spelen werden de buikjes alvast gevuld met een lekker waterijsje. Hierna zetten we onze dag verder met nog meer gekke spelletjes.


De avond begonnen we met een kooksessie, er stond zelfgemaakte pizza op het menu! Nu we weer wat energie hadden na de pizza konden we verdergaan tot het hoogtepunt van de avond, ons fuifje! Wat hebben ze zich geamuseerd, de beste dansmoves werden boven gehaald en de leukste tunes klonken door onze speakers.


Na een gezellige overnachting gingen we op zondag verder met ons weekend. De lagere schoolkids trokken naar Maaseik voor een dagje zwemplezier. Het weer zat weeral mee, dus genoten we heerlijk van het buitenzwembad. De secundairen amuseerden zich in de bowling, waarna ze een lekker ijsje gingen eten.

Afsluiten deden we allemaal samen met frietjes.

Alom, een top weekend!
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page